• Certinvest Pensii Logo
  • Pensia Mea Online

Echipa Certinvest

Ca în tot ceea ce întreprindem, și în rândul echipei noastre domnește spiritul antreprenorial. Ne-am ales colegii din rândul profesioniștilor din domeniu, și le-am insuflat valorile după care funcționează Certinvest. Am căutat oameni agili, flexibili, motivați să se autodepășească, și dornici să aducă o schimbare în bine în piața financiară.

Purtăm discuții autentice cu clienții noștri, iar încrederea, înţelegerea şi inovaţia determină valoarea soluţiilor financiare oferite.

Iată cine conduce echipa Certinvest Pensii:

Consiliu de Administrație

Roland Haas

Președinte Consiliu de Administrație

Cu un background solid în administrarea investițiilor (ex-MD East Fund Managementberatung, ex-Board Member AXA Pension fund Slovacia, Managing Partner HKK Private Equity Partners), Roland aduce în echipa Certinvest expertiză în livrarea de performanțe superioare.

Silvia Sirb

Membru Consiliu de Administrație

Cu o experiență de câteva decenii în industria financiară din România (ex-CEO Aegon Asigurari de Viata si Pensii, ex-Director ING Bank sucursala Cluj), Silvia aduce echipei Certinvest o expertiză valoroasă de business, vânzări și client management.

Victor Sraer

Membru Consiliu de Administrație

Cu antreprenoriatul în sânge, și un background financiar (Managing Partner Otto Broker, membru al Consiliului Director al Uniunii Naționale a Societăților de Intermediere și Consultanță în Asigurări), Victor asigură echipei Certinvest a abordare antreprenorială și agilitate.

Conducătorii Certinvest Pensii sunt:

Carmen David

Director General

Ștefan Chifu

Director General Adjunct